Faktatjek

Vi er tilmeldt pressenævnet og tager ansvar for indholdet. Det sker i henhold til medieansvarsloven, jvf. https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2014/914 og https://www.pressenaevnet.dk/.

Vores skribenter og fotografer er medlemmer af den danske presse. Vi bærer gyldigt pressekort, udstedt enten af Dansk Journalistforbund eller Danske Medier. Vi er akkrediteret til Folketinget, danske ministerier/departementer, danske regionale og kommunale myndigheder og organisationer.

Vi ønsker gode samarbejdsrelationer med alle, der er engageret og involveret i vores virke som medievirksomhed, herunder med et særligt fokus på især Fredericia, Middelfart, Vejle, Kolding og Odense kommuner om offentlig formidling i Region Syd.

Vi ønsker en høj grad af validitet og sikkerhed for de oplysninger, som vi formidler. Derfor efterlever vi også krav fra Pressenævnet og dansk lovgivning. Vi giver ret til genmæle og har sikret en intern klageproces, såvel som muligheden for at klage til Pressenævnet.

Vores indhold og artikler bygger på kilderesearch, digitale optagelser og redaktionel kontrol. Vi følger de presseetiske regler og normer strengt.

Vi udkommer digitalt og på tryk.

Janus Bang, Cand.mag i Historie

Andreas Dyhrberg Andreassen, Cand.mag i Historie og Filosofi

Erik Schwensen, Master i Public Administration og Transformation Facilitator m.m.

Se også:

Faktatjek

Etik

Rettelser

Ejerskab

Redaktion