FC Fredericia har solgt den 21-årige venstre back Frederik Christensen til den svenske klub IF Brommapojkarna, dert spiller i den bedste række, Allsvenskan.

Tidligere har FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, proklameret, at han forventede et eller flere salg i løbet af januar grundet stor forhåndsinteresse på FC Fredericias spillere, og nu er det sket.

Det drejer sig om den venstrebenede Frederik Christensen, der kom til FC Fredericia i sommeren 2022 og siden har udviklet sig til en profil for FC Fredericia. I alt er det blevet til 54 kampe i FC Fredericia-trøjen for Christensen, der nåede at lave to mål og fire assists i tiden i klubben.

Frederik Christensen fortsætter karrieren i den svenske klub IF Brommapojkarna, og dermed gør han Alexander Jensen følgeskab, da FC Fredericia sidste vinter solgte Jensen til selvsamme klub.

– Vi er glade på Frederiks vegne, over at han har fundet en klub i den bedste svenske række. Samtidig er vi dog ærgerlig over at miste en god spiller, som vi gerne havde set fortsætte i FC Fredericia. Frederik har fået en god mulighed for at komme videre, og da han stod foran kontraktudløb til sommer, så gav det mening for klubben at sælge ham allerede i dette transfervindue, siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

Tilbage står FC Fredericia dermed tilbage med en naturlig venstre back i truppen i form af Nicolaj Ritter. FC Fredericia møder ind til træning igen den 8. januar, og om de ender med at hente en direkte erstatning for Frederik Christensen, må tiden vise.