Fredericia Byrådsmedlem og Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark, Karsten Byrgesen, har i dag indtaget en ny rolle som medlem af energikoncernen EWII’s repræsentantskab. Ved dagens ekstraordinære repræsentantskabsmøde blev Byrgesen modtaget med klapsalver, da han officielt blev budt velkommen i sin nye stilling.

Byrgesen udtrykte sin begejstring og stolthed over udnævnelsen:

“Det er en stor ære at indtræde i energikoncernens repræsentantskab. I en tid hvor klimaet forandrer sig mærkbart og miljøet lider under både fortidens og nutidens synder og manglende hensyn til dyr og planter, er det en god fornemmelse, at jeg nu kan bidrage aktivt til den grønne omstilling og fastholde forsyningssikkerheden på helt afgørende områder.”

Erstatter Tommy Rachlitz Nielsen

Den konservative politiker, Tommy Rachlitz Nielsen, træder ud af EWII’s repræsentantskab. Tidsmangel er årsagen.

– Jeg ville rigtig gerne være med i repræsentantskabet, men jeg har helt ærligt ikke tid. Jeg vælger at prioritere mit byrådshverv, og rigtig mange af møderne har været placeret, hvor jeg skulle passe det hverv, siger Tommy Rachlitz Nielsen.